Dennis Aasterud Pedersen forlater Proff – Skal lede ny storsatsning

NorskeSelskaper.no - Dennis Aasterud Pedersen forlater Proff.no
Dennis Aasterud Pedersen forlater Proff.no

Etter å ha bygget opp Proffs display- og programmatic-satsning skal han nå lede ny storsatsning i ECIT.

De siste to årene har Proff.no gått fra å være en katalog-tjeneste til å bli en vesentlig aktør innen programmatisk annonsesalg og tredjepartsdata. Dennis Aasterud Pedersen (27) har ledet avdelingen og hans etterfølger i Proff vil være Aksel Torvik Knutsen, som kommer fra data-siden i danske Digiseg. Med seg til ECIT-satsingen får han Key Account Manager Stian Jarnbjo (25), og betydelige ressurser fra ECIT-konsernet.

– Pedersen har solid digital erfaring fra markedsføringsarbeid, både med små og store aktører i norsk næringsliv. Han har opp en avdeling i Proff som de siste årene har levert svært gode resultater, primært basert på god kvalitet og nøyaktighet i B2B-data. Når vi så muligheten til å bygge opp en marketing-avdeling internt var han et naturlig valg å bygge avdelingen rundt, sier styremedlem og partner i ECIT, Harald Næss, før han legger til,

– At vi får med en av Stian Jarnbjos kaliber på laget ved siden av Dennis Aasterud Pedersen fra dag én, ser vi på som et kvalitetsstempel.

Mange små og mellomstore som sliter

Pedersen vil få et overordnet ansvar for å lede den nye satsningen, og har klare tanker om hvem de skal rette seg mot.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang. Slik reklamemarkedet ser ut i dag er det en stor diskrepans mellom mulighetene de største reklamekjøperne har, sett opp mot de mellomstore. Vi håper vi kan være en bidragsyter for grasrota, og hjelpe til med å tette forskjellene innen blant annet

annonseteknologi. På denne måten skal vi hjelpe de mellomstore med å konkurrere på like vilkår som

de største.

ECIT Group er i dag mest kjent for sin kompetanse innen IT-, økonomi- og administrasjonsfunksjoner,

og har en samlet omsetning på ca 1,3 milliarder kroner.