Annonsering gjennom NorskeSelskaper.no

Skriv innhold. Publiser artikkel. Spre budskap. Skap engasjement.

Våre annonseprodukter

Innholdsmarkedsføring

NorskeSelskaper.no er en nettavis hvor norske selskaper skal kunne fronte sitt budskap på en journalistisk måte som gir verdi for leseren, samtidig som annonsørene ser bra ut. Gjennom å bruke tekst, bilder og video som virkemidler skal man som annonsør kunne formidle sin historie på en attraktiv og effektiv måte. 

Denne formen for annonsering er svært effektiv, uavhengig av om man feirer jubileum, har et arrangment, lanserer nytt produkt eller bare ønsker å få ut budskapet til rett målgruppe.

Eksempel på innholdsmarkedsføring gjennom NorskeSelskaper.no, kunde SD Media:

NorskeSelskaper.no - Stillingsannonser

Stillingsannonser

Ønsker du de beste kandidatene når du lyser ut en stilling? Vel, da må du våge å tenke annerledes. Realiteten er at de beste kandidatene sjeldent er på intervjuer. De søker ikke på stillinger. De ser ikke en gang på stillingsannonser. De beste kandidatene er antageligvis i arbeid hos din konkurrent. De er best i jobben sin der, og er du best i din jobb trives du antagelig godt.

Med stillingsannonser på NorskeSelskaper.no kan du lage en historie ut av stillingsannonsen. Fortell om hvordan de ansatte er, legg ut bilder av lokalene, eller spill inn en video av hvordan arbeidsdagen vil være. Når artikkelen er publisert på norskeselskaper.no, kan SD Media AS hjelpe til med å få spredning til rett målgruppe. 

NorskeSelskaper.no - Innholdsmarkedsføring

Kontakt oss

Kontakt for annonsering

SD Media AS
Hvamsvingen 7, 2013 Skjetten
post@sdmedia.no
+4790992497