NorskeSelskaper.no - Dennis Aasterud Pedersen forlater Proff.no
Dennis Aasterud Pedersen forlater Proff.no

Annonse

Dennis Aasterud Pedersen forlater Proff – skal lede ny storsatsning

Etter å ha bygget opp Proffs display- og programmatic-avdeling skal han nå lede ny storsatsning, hvor blant annet Ecit-konsernet er på eiersiden.

De siste to årene har Proff.no gått fra å være en katalog-tjeneste til å bli en vesentlig aktør innen programmatisk annonsesalg og tredjepartsdata. Dennis Aasterud Pedersen (27) har ledet avdelingen og hans etterfølger i Proff vil være Aksel Torvik Knutsen, som kommer fra data-siden i danske Digiseg. Med seg til Ecit-satsingen får han Key Account Manager Stian Jarnbjo (25), og ressurser fra ECIT-konsernet.

– Pedersen har solid digital erfaring fra markedsføringsarbeid, både med små og store aktører i norsk næringsliv. Han har opp en avdeling i Proff som de siste årene har levert svært gode resultater, primært basert på god kvalitet og nøyaktighet i B2B-data. Når vi så muligheten til å bygge opp en marketing-avdeling internt var han et naturlig valg å bygge avdelingen rundt, sier styremedlem og partner i ECIT, Harald Næss, før han legger til,

– At vi får med en av Stian Jarnbjos kaliber på laget ved siden av Dennis Aasterud Pedersen fra dag én, ser vi på som et kvalitetsstempel.

Mange små og mellomstore som sliter

Pedersen vil få et overordnet ansvar for å lede den nye satsningen, og har klare tanker om hvem de skal rette seg mot.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang. Slik reklamemarkedet ser ut i dag er det en stor diskrepans mellom mulighetene de største reklamekjøperne har, sett opp mot de mellomstore. Vi håper vi kan være en bidragsyter for grasrota, og hjelpe til med å tette forskjellene innen blant annetannonseteknologi. På denne måten skal vi hjelpe de mellomstore med å konkurrere på like vilkår somde største.

ECIT Group er i dag mest kjent for sin kompetanse innen IT-, økonomi- og administrasjonsfunksjoner, og har en samlet omsetning på ca 1,3 milliarder kroner.

NorskeSelskaper.no - Logo SD Media

SD Medias visjon er å utvikle teknologi sofistikert og avansert nok til å gi nytteverdi, men enkel nok til at de fleste kan benytte seg av den.

SD Media AS
Stiftet: 2019
Bransje: Medieteknologi
Største aksjonær: Ecit Group
Antall ansatte: 2

ECIT
Bransje: Økonomi og IT
Antall kontorer: 65
Antall ansatte: 1000

Andre artikler fra SD Media AS: