Enkel og elektronisk ansatt- og besøksregistrering for smittesporing

Priser fra kr 499,- per måned

Start video

Hva med de ansatte?

Det er selvsagt viktig å registrere deres besøkende, men å registrere når deres egne ansatte er i lokalene er minst like viktig – og det må være enkelt!

Vår løsning har mulighet for hurtigregistrering av egne ansatte, enten via QR-koden eller med direkte link fra sin egen PC.

Elektronisk smittesporing

Enkel og elektronisk besøksregistrering på mobilen. Scan QR-koden på plakaten ved inngangspartiet, og registrer ditt besøk. Vi gjør hele oppsettet for deg, og det eneste du må gjøre er å distribuere QR-koden. Vi lager også forslag til plakat, som inkluderer din logo.
Dine ansatte og besøkende har personvernrettigheter. Vi sørger for at personopplysninger blir behandlet i henhold til GDPR og Personvernforordningen. Alle opplysninger blir slettet automatisk etter 10 dager, eller den periode myndighetene til enhver tid anbefaler.
Easit QR
Dersom noen som har vært i bygget blir smittet, - burde det stå i lokalet (det avgjøres egentlig bare av hvor man setter opp plakaten, ved inngangen til bygget eller til lokalene inne i bygget). Jeg tror det siste er mest riktig når vi selger til et firma som har lokale i samme bygg som flere andre firmaer.
Systemet er ikke begrenset til et gitt antall personer. Du kan derfor være trygg på at vi vil få loggført alle som har registrert seg, og du vil alltid få ut komplette rapporter om behovet skulle oppstå.
Finn riktig løsning for din bedrift

Fra kr 499,- per måned, per lokasjon.

Hvordan fungerer smittesporing?

plakat Easit

Informasjon

Heng opp en plakat som forklarer hvorfor alle skal registrere seg, og med link til skjema/QR-kode.
Smittesporing, registrering

Registrering

Besøkende og ansatte registrerer seg ved ankomst, og Easit sletter informasjonen etter 14 dager.
Varsling ved smitte

Varsling

Ved smitte får du rapport over alle aktuelle besøkende, og kan enkelt varsle om mulig smitte.

Mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med enkel, elektronisk og trygg smittesporing i deres bedrift? Legg igjen kontaktinformasjonen din her, så kontakter vi deg for en rask prat før du bestemmer deg. 

Les også: Andre Easit-løsninger.

Smittesporing, Easit

Kontakt
Telefon: +47 9202 7414
E-post: jorn@easit.no
Se priser

Besøksadresse
Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 110
3044 Drammen
Bestill nå